Dé badkamerspecialist met een beter idee!
Home » BADKAMER VERBOUWEN » Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen

Het ontwerpen van een badkamer is een uitvoerig proces dat begint met het in kaart brengen van uw specifieke wensen. Of de voorkeur nu uit gaat naar een klassieke badkamer, een landelijke badkamer, een moderne badkamer, of een combinatie van allerlei verschillende invloeden, het begint altijd met het in kaart brengen van de verschillende mogelijkheden binnen het beschikbare budget. 

Om een nieuwe badkamer te kunnen ontwerpen komen wij ten alle tijden eerst langs om de huidige situatie in kaart te brengen en de wensen met u door te spreken. In deze fase kunnen wij al een goede inschatting maken van waar uw voorkeur naar uit gaat, en wat er binnen uw budget mogelijk is. 

Het ontwerpen van een nieuwe badkamer of het aanpassen van een bestaande badkamer neemt gemiddeld 1 tot 2 weken in beslag, afhankelijk van de grootte van het project. In deze periode bespreken wij het volgende:

– de meest efficiënte manier om de ruimte in te richten met het gewenste sanitair;
– welke materialen te gebruiken om het gewenste resultaat te kunnen realiseren;
– unieke onderdelen zoals een iets andere kraan of douchekop die u wellicht zelf niet gelijk had gekozen;
– de tijd die wij nodig denken te hebben om dit alles te kunnen realiseren.

Bij ons vindt u geen 3D ontwerp programma voor het ontwerpen van een badkamer, maar geven wij de voorkeur aan het persoonlijke aspect. Onze jaren lange ervaring helpt ons in het aandragen van ideeën waar u misschien zelf nooit bij had stil gestaan, en het kiezen voor alternatieve technieken en materialen waarvan u wellicht nog niet eens wist dat ze bestaan. Badkamerspecialist Kleve is constant op zoek naar de nieuwste technieken en materialen, en blijft hierdoor verrassen binnen elk budget.  

Komt u uit de omgeving Noord Holland en is uw interesse gewekt, stuur ons dan een email of laat een bericht achter via het contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.