Dé badkamerspecialist met een beter idee!
Home » BEDRIJF

BEDRIJF

Naast het ontwerpen en aanleggen van complete badkamers, zijn wij uw loodgieter in de regio Noord Holland voor werkzaamheden zoals het verhelpen van lekkage en het vervangen van dakgoten. Onze projecten worden gerealiseerd vanuit onze vestiging in Bergen Noord Holland.

Ons bedrijf richt zich voornamelijk op het ontwerpen en verbouwen van badkamers, en het bieden van betaalbare oplossingen zoals het realiseren van een complete badkamer renovatie doormiddel van het plaatsen van een nieuwe inloopdouche, douchebak, bad, badkamermeubel of toilet. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het verhelpen van lekkage, en het realiseren van aanpassingen ten behoeve van senioren en mindervaliden aan het toilet, bad of de douchecabine / douchebak zodat er veilig gebruik kan worden gemaakt van de sanitaire voorzieningen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sanitair- en badkamer branche bent u bij ons verzekerd van innovatieve en betrouwbare badkamer adviezen. Wij staan garant voor een professionele aanpak. U kunt altijd rekenen op deskundig advies en een prima persoonlijke service, ongeacht uw wensen en budget. Wij verzorgen de complete verbouwing, renovatie en/of modificatie van uw badkamer inclusief alle voorkomende werkzaamheden.

Samen met u realiseren wij graag uw droomhuis!