Dé badkamerspecialist met een beter idee!
Home » LOODGIETER » Lekkage

Lekkage

Wat vergoed de verzekering bij een eventuele lekkage?

Een lekkage kan voor grote schade zorgen. In veel gevallen is het niet enkel de plek van lekkage die schade oploopt, maar raken vloeren, plafonds en dergelijk ook beschadigd.

Veel huiseigenaren hebben een opstalverzekering afgesloten bij de koop van hun huis. Deze vergoedt in veel gevallen schade aan de woning die tot stand is gekomen door een lekkage van:

  • De centrale verwarming, waterleidingen of hierop aangesloten installaties.
  • Daken, dakgoten of bovengrondse afvoerpijpen in huis.
  • Kapotgevroren cv- of waterleidingbuizen.

Badkamerspecialist en loodgieter Ger Kleve heeft ruime ervaring in het verhelpen van lekkage en het herstellen van de eventueel ontstane gevolgschade. Het hak- en breekwerk dat nodig is om een eventuele lekkage op te sporen wordt in veel van de gevallen vergoedt door uw verzekering. Of de kosten voor het repareren van de gevolgschade worden vergoedt is afhankelijk van uw verzekeraar. In de voorwaarden van de opstalverzekering leest u wat uw verzekering vergoedt.

Badkamerspecialist en loodgieter Ger Kleve is uw partner in het verhelpen van elke lekkage, en begeleidt u graag in de verdere afhandeling van de schade met uw verzekeraar.

Let op! Schade veroorzaakt door lekkage als gevolg van slecht onderhoud, of lekkage die u had kunnen voorkomen wordt niet vergoedt door de verzekeraar.